Tijdens de uitbraak van het coronavirus is studerend en werkend Nederland thuisgebleven. We werden geadviseerd om zo veel mogelijk vanuit huis te werken. Het klonk mooi in de oren, rustig in je eigen stekje al je taken afmaken. Echter, bleek het voor heel veel mensen toch niet zo mooi te zijn. Door alle afleidingen en thuiselijke sfeer is bij velen de concentratie ver te zoeken. 

Wij zijn een webshop die het op zich hebben genomen om dit concentratieprobleem op te lossen. Door te experimenteren met kartonnen platen die alle prikkels afschermen is de Focus Fence ontstaan. 

Na de ontwikkeling van ons product, waarbij goed is nagedacht over de kleur en afmetingen, werd de Focus Fence dé perfecte oplossing voor alle verloren concentratie. De neutrale kleur aan de binnenkant zorgt dat alle prikkels minimaal blijven. 

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat alle thuiswerkers en studenten in Nederland met volle focus hun taken kunnen afmaken, door middel van onze concentratieschermen. Is dit wat voor jou? Sluit je aan bij de Focus Fence familie!

Onze producten zijn duurzaam.

Behaal resultaten als nooit tevoren.

Niet goed? Geld terug!